جنگ جهانی دوم تأثیرعمیقی بر روی کمپانی زیپو گذاشت. به محض ورود امریکا به جنگ در سال 1941، کمپانی زیپو تولیدات فندک خود را برای بازارهای مصرف متوقف کرد و تمام تولیدش را به ارتش ایالات متحده اختصاص داد.
در جنگ جهانی دوم کمپانی زیپو شروع به تولید فندک های black crackle zippo به طور خاص برای ارتش امریکا و سربازان امریکایی کرد.
در طول جنگ جهانی فولاد و برنج درجه یک و با کیفیت در خدمت ارتش و برای ساخت ماشین آلات جنگی استفاده می شد، ازاین رو کمپانی زیپو مجبور شد مواد درجه دوم را برای تولید بدنه ی فندک های خود به کار برد.
( استفاده از نوعی فلز پر منفذ(متخلخل) به جای برنج و روکش بدنه آن نیز با رنگ کراکل مشکی (black crackle) کاور میشد. چرا که استفاده از نیکل و کروم غیر ممکن بود.)
و به همین دلیل به مرور زمان بدنه این فندک ها دچار زدگی و خوردگی میشد.
فندک زیپو کراکل مشکی (black crackle)
نتیجه این کار تولید فندک هایی با بدنه ناهموار ( آسفالتی ) بود که نور را نیز منعکس نمی کرد و مانع از جلب توجه تیراندازان دشمن می شد. که به فندک زیپو آسفالتی معروف هستند.
سنت به ارث رسیده ی دیزاین فندک ها با سکه، حکاکی های زمخت و یا (trench art) جنگ جهانی اول، در جنگ جهانی دوم نیز ادامه پیدا کرد.
ارنی پایل خبرنگار معروف جنگ بود که برای روزنامه Scipps Howard Newspaper کار میکرد و بر حسب عادت با هر سربازی که مصاحبه میکرد یک فندک زیپو نیز به او میداد.
روزی نامه ای به جورج جی. بلیسدل با این مضمون که داشتن فندک های معتبر کمپانی زیپو موجب دلگرمی و خوشحالی ارتش امریکا و سربازان است؛ نوشت.
بعد از ان جورج بلیسدل به منظور تبلیغ محصول خود، هر ماه بین 50 تا 100 عدد از فندک های خود را رایگان، برای ارنی پایل می فرستاد تا او به صورت رندوم و شانسی بین سربازان توزیع کند.
بلافاصله بعد از این که همه ی محصولات تولید شده کمپانی زیپو توسط دولت برای ارتش امریکا تهیه شد، زیپو فروش غیر نظامی محصولات خود را متوقف کرد که در روزنامه های تبلیغاتی سراسری از سال 1942 تا 1945 ذکر شده بود.
ارتش بین 500000 تا 1000000 تعداد فندک زیپو سفارش داد که در نتیجه آن شمار تولید فندک های زیپو به حد انفجار رسید. تأمین بازار نظامی و افزایش تولید، زیپو را از نظر اقتصادی قدرتمند ساخت؛ و باارزش ترین فندک ها در میان میلیون ها فندک تولید شده، فندک های زیپویی بود که پس از کشته شدن ارنی پایل به یاد او ساخته میشد.
سال 1945 در پایان جنگ جهانی دوم، زیپو آمریکایی به دوران صلح خود بازگشت و فروش و تولید فندکهای خود را برای بازارهای مصرف از سر گرفت. کمپانی زیپو در طول سال های جنگ حس وطن پرستی و میهن دوستی خود را به همگان اثبات کرد و به یک نماد امریکایی در سر تاسر جهان تبدیل شد.